0

Uudelleen täytettävät AQUA TWIN- tussit ovat uusin innovaatio MOLOTOW™:lta. Sarja soveltuu kaiken ikäisille.

AQUA TWIN on enemmän kuin kuitutussi: sarjassa on 24 valmista väriä ja EMPTY TWIN- tussi mahdollistaa kokonaan uusien värien lisäämiseen omaan väripalettiin. Pehmeä sivellinkärki antaa käyttäjälle todellisen siveltimen käytön tunteen ja leveämpi 2-6mm kärki (molemmat ovat vaihdettavissa) mahdollistaa useamman erilaisen jäljen tekemisen – soveltuu täydellisesti kaikkeen piirtämiseen, vesivärimaalaamiseen sekä graffitien maalaamiseen.

Ammattimaisempaan korostamiseen ja sävyttelyyn saatavilla on myös BLENDER PRO Aqua Medium -ohenne, joka mahdollistaa musteen jatkamisen ilman, että laatu tai käytettävyys kärsii.

Muste on korkealaatuista ja se sisältää elintarvikepohjaisia väriaineita, jotka ovat vaarattomia esimerkiksi lapsille ja se on valmistettu Saksassa.

VAIHE 1

Kaada valitsemaasi väriä pieneen kuppiin. Täyttöpullon kärki on kapea ja pitkähkö, joten sen avulla on helppo annostella pienikin määriä väriä omiin sekoituksiin.

VAIHE 2

Sekoita inkki pipetillä tai vastaavalla välineellä.

VAIHE 3

Voit kaataa oman sekoituksen tyhjään Molotowin 30ml täyttöpulloon ja täyttää sitä kautta tyhjän tussin. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää pipettiä tussin täyttämiseen.

Huomioithan, että tyhjään tussiin menee enintään 4ml mustetta.

VAIHE 4

Tussin täytön jälkeen odota hetki, että muste on ehtinyt imeytyä kunnolla tussin sisällä olevaan kuituvarteen (tamponi). Tämän jälkeen kynä on valmis käytettäväksi.

Kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.