0

REFILL:


MOLOTOW™ tussit eivät ole kertakäyttötavaraa, vaan ne ovat luotettavia ja kestäviä välineitä. Tussit on suunniteltu kestämään vähintään 50 täyttökertaa. Tämä säästää rahaa ja luontoa, koska uudelleentäytettävyys vähentää muoviroskan määrää.


MOLOTOW™ REFILL EXTENSION –välikappaleella tussin täyttö on todella helppoa ja siistiä. Välikappaleita löytyy jokaiseen pumpputussimalliin.

EXCHANGE:


MOLOTOW™ -pumpputussit perustuvat käyttöä kestävään teknologiaan, eikä materiaalien laadussa ole tingitty. Patentoitu pumppujärjestelmä takaa maalin tasaisen maalin flown ja tekee ylimääräisten kumi- tai vaahtotiivisteiden käytön tarpeettomaksi. Tämän takia tussin kärjen voi vaihtaa niin usein kuin haluat ja pumppujärjestelmä pysyy vahingoittumana.
Laajan ja korkealaatuisten kärkien avulla voit muokata tussin omiin tarpeisiisi helposti.

MIX:


MOLOTOW™- täyttöpulloja löytyy monessa eri värissä sekä eri lajissa (akryyli-, vesi- sekä alkoholipohjainen). Tämä mahdollistaa tussien uudelleen täyttämisen sekä omien sävyjen sekoittamisen.
MOLOTOW™ tyhjät tussit sopivat täydellisesti ja mahdollistavat omien sävyjen säilyttämisen - tämä antaa uusia mahdollisuuksia luovuudelle!

Kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.