Ei varastossa
SKU
978-3-937946-09-2

OTR BOOKS # 12 / Faith 47

Tarjoushinta 10,90 € Normaali hinta 16,90 €

Faith 47 on itseoppinut taiteilija, joka saa inspiraationsa omista intuitiivisen poliittisista ja eksistentiaalisista kysymyksistään. Hänen taiteensa ilmenee metaforan muodossa.

Sekä abstraktilla, että lopullisella merkityksellään, hän soittaa sydämemme harmonisia ja toisinaan tummia kieliä maalatessaan.

Faithin kuvissa kukoistavat hajonneet autot ja vanhat tehtaat, sekä kadonneiden kaupunkien pölyiset sivutiet ja kantakaupunkien kujat. Hänen syvä kiintymyksensä menetettyyn tilaan sallii hänen kauniisti tuoda huomio kaikkein rehellisimpiin ja nöyrimpiin ympäristöihin. Hänen vuorovaikutuksensa resonoi hauraudessamme ja vaikeasti kuvailtavissa suhteissamme uniin, muistiin, inhimilliseen vuorovaikutukseen ja kaupunkien rappeutumiseen.

Faith on hankkinut itselleen kansainvälisen perustan, esittäessään töitään gallerioissa ja osallistumalla hankkeisiin eri puolilla maailmaa. Tästä huolimatta hänen juurensa ovat edelleen Etelä-Afrikassa, missä maaperä on punaista ja missä hänen verensä tuntuu olevan mukavalla ja rauhallisella tavalla ärtynyt.

Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:OTR BOOKS # 12 / Faith 47
To Top